stop VÁRJON!!!
Ezt ne hagyja itt! Ez az öné!

Maximum 2000.- Forintot visszaadunk, ha most vásárol nálunk először!
a kosár tartalma:
0 tétel
Gyakori kérdések

Összegyűjtöttünk néhány olyan kérdést, melyet vásárlóink leggyakrabban kérdeznek tőlünk. Reméljük Ön is megtalálja a választ köztük. Ha nem, akkor tegye fel kérdését az oldal alján található űrlap segítségével!

A megrendelt terméket át lehet venni személyesen is?

  • Természetesen igen. A vásárlás során lesz egy olyan lehetőség, amikor megadhatja a szállítás módját. Itt lehet kiválasztani a személyes átvételi lehetőséget. A megrendelt terméket budapesti irodánkban lehet átvenni (1171 Budapest, Oszkár u. 29.) előre egyeztetett időpontban. A megrendelését minden esetben a webáruházon keresztül tegye meg!!!

Mikor fog hozzám érkezni a futár?

  • Mivel nem cégünk alkalmazottai szállítják házhoz a megrendelt termékeket, így nem tudjuk befolyásolni a futár cég időbeosztását. Szerződött partnerünk a GLS Hungary Kft. reggel 8 és délután 5 óra között kézbesíti a csomagokat.

Előre utalásnál milyen bankszámlaszámra kell utalni a pénzt?

  • Cégünk az OTP banknál vezeti bankszámláját. A bankszámla számot akkor adjuk meg, ha már ellenőriztük megrendelését. Ha mindent rendben találtunk e-mailben értesítjük Önt a banki adatokról.

Hétvégén is lehet rendelni?

  • Természetesen igen. Ebben az esetben a feldolgozás a következő munkanapon kezdődik, de ettől még a hétvégén érvényben lévő (akciós) árak alapján rendelheti meg a termékeket.

Mikor van nyitva az iroda?

  • Munkanapokon általában reggel 9 és délután 3 óra között. Telefonos egyeztetés után ettől eltérő időpontban is várjuk kedves vásárlóinkat. Ez lehet akár hétvége, akár késő este is!!! Kérjük, hogy mielőtt elindulna hozzánk, minden esetben egyeztessen időpontot telefonon, vagy e-mailben!

Előre utaláskor miért kevesebb a szállítási díj, mint utánvétes fizetési mód esetén?

  • Mert a GLS futárszolgálat a készpénz átvételéért és annak kezeléséért készpénz kezelési díjat számol fel. Ha előre utal nekünk ezt a díjat természetesen nem számítjuk fel. A készpénz kezelési díj mértékéről az ászf-ben olvashat, illetve webáruházunk automatikusan kiszámolja Önnek.

 

Maradt még kérdése?

Itt egyszerűen és gyorsan üzenhet nekünk:


Üzenet:


Elérhetőség:


Már több mint
5130
elégedett vásárlónk van!
Köszönjük a bizalmat!

Termékcsoportok
Forgalmazott márkák

Címkék


GLS csomagpont
Tud Ön fúrni?

Árlista | Általános Szerződési és felhasználási feltételek| Adatkezelési tájékoztató | Regisztráció | Kapcsolat

KBX Webáruház
KBX 3000 Bt. © 2002-2024 Minden jog fenntartva! (v:3.0)