stop VÁRJON!!!
Ezt ne hagyja itt! Ez az öné!

Maximum 2000.- Forintot visszaadunk, ha most vásárol nálunk először!
a kosár tartalma:
0 tétel


Az Ön által keresett temékek:
Gyártó szerinti szűrés:
Sorba rendezés:

összesen 1 db termék felelt meg a keresési feltételnek. (05631557)

Testo 557 digitális szervizcsaptelep szett

Gyártó: Testo
Típus: 557
Cikkszám: 05631557
Méretek: 220 x 125 x 70 mm
Garancia: 2 év
Készlet információ:
Tömeg: 1200 g
Bruttó lista ár:
211 099 Ft
Regisztráljon most webáruházunkban és
15% kedvezményt kap!

Még több kedvezmény itt!
Az Ön bruttó ára így:
179 434 Ft

(Listaár -15% kedvezménnyel)

(Az ár 1 szettre vonatkozik.)


Testo 557 digitális szervizcsaptelep szett részletes leírása:
A testo 557 digitális szerviz csaptelep egyetlen műszerben egyesít számos olyan funkciót, amelyek szükségesek a hűtő és hőszivattyús rendszereken végzett munkák során. A túlhevülés, utóhűtés valósidejű számítása, a vákkum mérés, valamint a hőmérséklet kompenzált tömörség vizsgálat egyaránt elvégezhető a műszer segítségével. A mobileszközre letölthető alkalmazás segítségével a műszer által mért értékek a mobil eszközön leolvashatóak, a mért értékekből pdf. formátumú jegyzőkönyv készíthető, amely e-mailben azonnal továbbítható a megrendelő számára.

Termékelőnyök:

Túlhevülés és utóhűtés valós idejű számítása: nincs szükség manuális számításra, ezáltal csökken a hibalehetőség
Okostelefonhoz / táblagéphez letölthető alkalmazás: a mérési értékek távoli kijelzése a mobileszközön, mérési értékek grafikus ábrázolása, mérési eredmények dokumentálása
Nagy pontosságú, csatlakoztatható külső vákuum érzékelő, hőmérséklet kompenzált szivárgás vizsgálat, automatikus légköri nyomás mérés
60 hűtőközeg tárolható a műszerben (lista módosítása mobil alkalmazás segítségével)

Termékleírás

Ön elsősorban hűtő és hőszivattyús rendszerek üzembe helyezéséért, karbantartásáért felelős? Ha igen, a testo 557 tip. hűtéstechnikai szerviz csaptelep lehet a megfelelő választás az Ön számára. Ez a műszer tudásában nagyrészt megegyezik a testo 550 műszerrel, azonban néhány plusz funkciója révén még rugalmasabban és még szélesebb mérési feladatokra használható. A műszerhez csatlakoztatható nagy pontosságú vákuum szenzor valamint a 4 utas szelepblokk révén biztosítható a rendszer megfelelő nedvesség és szennyeződés mentesítése.

A legkorszerűbb technológia, hogy az Ön munkája könnyebb legyen: A műszerről részletesen

A 4 utas szelepblokkal rendelkező testo 557 tip. műszer azért lett kifejlesztve, hogy még hatékonyabbá tegye a hűtő és hőszivattyús rendszereken végzett munkát. Az egy pillantással, könnyen leolvasható mérési eredmények könnyebbé teszik a szerviz szakember napi munkáját.
Gyors és pontos nyomásmérés alacsony és magas nyomás oldalon: két hőmérséklet kompenzált nyomásszenzor biztosítja a pontos mérést. A műszer kiszámítja és a nyomás értékkel együtt megjeleníti a kondenzációs és elpárolgási hőmérsékletet.
Túlhevülés és utóhűtés valósidejű számítása: nincs szükség időigényes manuális számításokra, ezáltal megszűnik a hibás számítás veszélye.
Nagy pontosságú, csatlakoztatható Pirani vákuum érzékelő: vákuumoláshoz. A nagy pontosságú szenzor lehetővé teszi a szennyeződések és a nedvesség eltávolításához szükséges vákuum érték pontos ellenőrzését. A műszer az elért vákuum értékkel párhuzamosan a víz párolgási hőmérsékletét is kijelzi.
Két csipeszes hőmérséklet érzékelő együtt szállítva a műszerrel: A szorító csipesz segítségével az érzékelők stabilan rögzíthetők a csőre, így biztosítható a stabil és pontos hőmérséklet mérés.
Nincs szükség a csatlakozó tömlők fordított csatlakoztatására hőszivattyúk vizsgálata során: köszönhetően a műszerben aktiválható hőszivattyú mérési módnak.
60 hűtőközeg tárolva a műszerben: a műszer tartalmazza a legtöbb járatos hűtőközeget, így valamennyi hűtőrendszer beszabályozására megfelelő. A hűtőközeg lista a mobil alkalmazáson keresztül, a felhasználó által frissíthető.

Továbbá a műszer lehetőséget nyújt hőmérséklet kompenzált szivárgás vizsgálatra, valamint automatikus légköri nyomás kompenzációra..

Mobil alkalmazás a műszerhez: csatlakoztassa okos telefonját, vagy tabletjét a műszerhez!

Telepítse az ingyenes applikációt okos telefonjára, vagy tabletjére és használja ki az alkalmazás nyújtotta praktikus funkciókat.
Mérési értékek távoli kijelzése a mobil eszközön: a mérési helyszín adottságaitól függően, akár 20 méter távolságban is láthatja a műszer által mért paramétereket mobil eszközén.
Mérési értékek grafikus kijelzése a mobil eszközön: a numerikus megjelenítés mellett az alkalmazás lehetőséget biztosít a mért értékek grafikus megjelenítésére is, így a különböző paraméterek változása időtengelyen is nyomon követhető.
Mérési jegyzőkönyv készítés funkció: az alkalmazás segítségével a mérési eredményekből pdf. formátumú jegyzőkönyv készíthető, amely azonnal e-mail-ben elküldhető a megrendelő számára. Ha a mobil eszközzel fotót készítettünk a rendszerről, a fotó beilleszthető a jegyzőkönyvbe.
Hűtőközeg lista frissítése: a mobil alkalmazás segítségével a műszerben tárolt hűtőközeg lista frissíthető, illetve személyre szabható. Ezáltal a műszerben a felhasználó által ténylegesen szükséges hűtőközegek lesznek elérhetők.
Az alkalmazás android és IOS készülékekre is letölthető. A telepítést követően a kapcsolat a műszer és a mobil eszköz között Bluetooth kapcsolaton keresztül hozható létre.

Digitális szerviz csaptelep: strapabíró, egyszerű és praktikus

A testo 557 tip. műszer 4 utas, robusztus fém szelepblokkjának köszönhetően könnyen és megbízhatóan használható még nehéz környezeti feltételek mellett is. Az IP 42 védettségű stabil műszerház megbízható védelmet biztosít a külső behatások ellen. A függesztő horog biztosítja a felhasználó számára a műszer biztos rögzítését a mérés alatt. A kijelző megvilágítás pedig a mérési értékek könnyű leolvashatóságát teszi lehetővé még rossz fényviszonyok mellett is.

Csomag tartalma

testo 557 digitális szerviz csaptelep, 2 db csipeszes csőhőmérséklet érzékelővel, elemmel, gyári műbizonylattal, csatlakoztatható nagypontosságú vákuum szenzorral, műszerbőröndben. (A mobil applikáció díjmentesen letölthető).

60 hűtőközeg: R11, R12, R123, R1234yf,
R1234ze, R125, R13B1, R134a, R14, R142B,
R152a, R161, R22, R227, R23, R290, R32,
R401A, R401B, R401C, R402A, R402B,
R404A, R406A, R407A, R407B, R407C,
R407D, R407F, R408A, R409A, R410A,
R411A, R412A, R413A, R414B, R416A,
R417A, R420A, R421A, R421B, R422A,
R422B, R422C, R422D, R424A, R426A,
R427A, R434A, R437A, R438A, R502, R503,
R507, R508A, R508B, R600, R600a,
R744 (CO2), R718 (H2O), hűtőközeg lista
frissítése felhasználó által mobil alkalmazás
segítségével


Címkék: klímatechnika,

telefon Visszahívjuk!
Ha kérdése van, kérem adja meg nevét és telefonszámát!
Hasonló terméket keres mint a Testo 557 digitális szervizcsaptelep szett?
Nézze meg ezt is:
Testo
410i szárnykerekes légsebességmérő (smart)
Testo 410i szárnykerekes légsebességmérő (smart)
További részletek
Rothenberger
2 utas csaptelep készlet
Rothenberger 2 utas csaptelep készlet
További részletek
Rothenberger
kombinált 2 utas ECO csaptelep készlet
Rothenberger kombinált 2 utas ECO csaptelep készlet
További részletek
Rothenberger
4 utas csaptelep készlet
Rothenberger 4 utas csaptelep készlet
További részletek


Részletesen megtekintett termékek:
Testo
557 digitális szervizcsaptelep szett
Testo 557 digitális szervizcsaptelep szett
További részletek


FIGYELEM!!!

Ha nem találja azt a terméket amit keres, de biztos benne hogy az adott gyártó kínálatában szerepel,
akkor kérem lépjen velünk kapcsolatba!!!


Elégedett vevőkElégedett vásárlóink mondták rólunk:

"A tegnap rendelt csomag megérkezett. Nagyon szépen köszönöm, hogy az "extra" kérésemet (1 napos szállítás) ilyen hamar teljesítették."
(Károly)

még több visszajelzést itt talál


Akció

servicemanager

Már több mint
3730
elégedett vásárlónk van!
Köszönjük a bizalmat!

Termékcsoportok
Forgalmazott márkák

Címkék


GLS csomagpont
Tud Ön fúrni?

Árlista | Általános Szerződési és felhasználási feltételek| Adatkezelési tájékoztató | Regisztráció | Kapcsolat

KBX Webáruház
KBX 3000 Bt. © 2002-2020 Minden jog fenntartva! (V:2.0)